post@gronnevvs.no Man - fre 8 - 16

Din lokale rørlegger – Rørleggertjenester hele døgnet

Behovet for en rørlegger kan oppstå når du minst venter det – når som helst på døgnet. Det er derfor helt essensielt at din lokale rørlegger er tilgjengelig når kriser oppstår. Grønne VVS er et godt valg ettersom vi tilbyr profesjonelle og pålitelige rørleggertjenester hele døgnet. Takket være vår vaktordning kan vi bistå dag som natt, ukedag som helg og helligdager.

Vanlige problemer som oppstår er gjerne:

  • Lekkasje fra vask, toalett, kran eller dusj
  • Feil på vanntrykk og vanntilførsel
  • Tilbakeslag
  • Tette rør (les mer under tjenesten «drenering»)

I tillegg til krisehåndtering bistår vi selvsagt også ved installasjon, prosjekt og renovering. Planlegger du for eksempel å pusse opp bad eller installere vannbåren gulvvarme har Grønne VVS kunnskapen som skal til for å tilfredsstille dine behov.

Ring oss på telefon 901 52 249 eller avtal time online i dag. Vi har et bestillingsskjema du kan fylle ut her på nettsiden ved å klikke her.

NB: Har du akutt behov for rørleggertjenester kan du ringe oss uansett når på døgnet for å avtale assistanse med vakthavende rørlegger.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hva innebærer deres 110% fornøyd-garanti?

Grønne VVS er ikke som de fleste bedrifter innen varme og energi ettersom vi tilbyr 110% fornøyd-garanti. Lever vi ikke opp til forventningene den første gangen vi bistår, vil vi komme tilbake og forbedre jobben til du er 110% fornøyd. Andre besøket er da selvsagt helt gratis. Vi har med andre ord et spesielt fokus på kundeservice og ønsker at du som kunde skal oppleve at du alltid blir tatt på alvor.

Kan vi benytte oss av deres tjenester om vi er en bedrift?

De fleste bedrifter vil periodevis ha behov for rørleggertjenester og vil være på søken etter å finne en rørlegger som kan bistå. Grønne VVS har rørleggere som er dyktige, pålitelige og praktisk anlagt, noe som innebærer at vi kan bistå både bedrifter og private husstander. Ta kontakt for mer informasjon.

Hvordan kan jeg være sikker på at rørleggeren kommer til avtalt tid?

Vi respekterer tiden til alle våre kunder og har derfor satt som mål å holde deg oppdatert underveis. Når det er 30 minutter før oppmøte vil vi ringe deg med beskjed om at vi er på vei og når vi estimerer ankomst. Blir du ikke oppringt eller opplever at vi er mer enn 30 minutter forsinket vil du få 15% rabatt på fakturaen din. Det for å understreke hvor viktig det er for oss å nettopp møte til avtalt tid.

Er det noe jeg bør ha i tankene ved oppussing av bad?

Det er ikke nok å være praktisk anlagt om du skal pusse opp badet. Det er mange lover og regler å forholde seg til, hvor det kan være essensielle deler av oppussingen du ikke har tillatelse til å utføre på egenhånd. Tegn også badet i samråd med rørleggere. Grønne VVS er eksperter innen våtrom, varme og energi, og vi anbefaler deg derfor å ta kontakt med oss for en samtale om hva du planlegger for å se hva vi kan bistå med.