post@gronnevvs.no Man - fre 8 - 16

Når du først er i gang med oppvarminga i hjemmet, da skal du kunne holde det i gang hele vinteren. På de kalde vinterdagene hvor du plutselig finner ut at du ikke har hverken varme i huset eller krana, vil vi kunne komme raskt for å bistå. Om noen av problemene nedenfor oppstår hos deg eller noen du kjenner, vil vi være tilgjengelige hele døgnet. Vi kan hjelpe med å forebygge skader, redusere varmetap og risikoen for skader, enten via oppmøte, over telefon, eller booking av møte på nettsiden.

Her er vanlige problemer du kan stå ovenfor inkluderer:

  • Ingen eller for mye varme
  • Ikke varmtvann, for varmt vann eller treg oppvarming av vannet
  • Skade på varmeelement
  • Rare lyder fra radiator
  • Lekkasje på bereder
  • Feil på termostat

Vi tilbyr også installasjon og vedlikehold av autorisert installatør for offentlige bygg og private hus. Vi tar fatt på oppdraget med egne hender og kan rådgi dersom du skulle ha spørsmål om spesiell oppvarming, varmtvann, solfangeranlegg og vannkrets. Det er absolutt en rød tråd mellom vann og varme (oppvarming), og vi tilbyr derfor tjenester innen begge feltene.

For service og mer informasjon, vennligst ta kontakt på 901 52 249 eller bestill time her på nettsiden. Vi tar dermed kontakt for å bekrefte bestilling. Husk også at vi tilbyr døgnservice!

Du skal også vite at Grønne VVS er en svært kundeorientert bedrift. Vi respekterer deg og tiden din, og holder deg derfor oppdatert i hele prosessen. Tretti minutter før oppmøte vil du bli oppringt og informert om at vi er på vei og hvilket tidspunkt vi vil ankomme. Gir vi deg ikke en slik bekreftelse eller ankommer 30 minutter senere enn angitt tid, vil du få 15% rabatt på fakturaen.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hva er solfangere / solfangeranlegg og solenergi?

Solceller og solfangere produserer strøm og varme. Solfangere gjør det dermed mulig for deg å omgjøre og benytte deg av solenergi til å varme opp vannet i huset og generell oppvarming av rom i huset. Det finnes både fordeler og ulemper, men en særdeles stor fordel er kostbesparelsen. Ta kontakt med oss for mer informasjon om ulike muligheter for varmt vann og oppvarming.

Hva er Grønne VVS?

Grønne VVS er et rørlegger- og varmefirma med base i Oslo og Akershus. Vi tilbyr tjenester og smarte løsninger innen varme, vann og avløp. Vårt arbeid er alltid profesjonelt utført, og vi streber ikke bare etter å levere et godt resultat – det skal leve opp til dine forventninger. Med vår 110% fornøyd-garanti er du sikret kvalitet til avtalt tid og pris.

Hva er deres 110% fornøyd-garanti?

Lurer du på hvordan den fungerer? Lever vi ikke opp til dine forventninger den første gangen, vil vi komme tilbake og forbedre jobben til du er 110% fornøyd. Det er med andre ord gratis på andre besøk.