post@gronnevvs.no Man - fre 8 - 16

Drenering – Oslo, Akershus
Problemer med vann og avløp kan oppstå hvor som helst i hele huset. Noen ganger tetter rørene seg i hus og bygg helt uten forvarsel, mens andre ganger har disse blitt tettere og tettere etter lang tids påkjenning. Dette er noe som kan skape mange ubehagelige situasjoner, i noen tilfeller rene krisesituasjoner.

Noen av de mest vanlige problemene som kan oppstå er blant annet:

  • Tett vask eller toalett
  • Tett badekar eller dusj
  • Tette avløpsrør eller pumpe
  • Lukt fra avløp

Skulle du ha behov for hjelp med drenering, er vi i Grønne VVS parate til å bistå i Oslo og Akershus. Ved siden av å reparerer tette vasker, toalett og hovedavløp, kan vi også hjelpe med vedlikehold og utskiftning av avløp. Vi dekker selvsagt til gulv og møbler så disse ikke tar skade i dreneringsprosessen. Selv de mest ubehagelige jobbene kan utføres på en effektiv og profesjonell måte, og Grønne VVS fjerner også propper fra tette rør og rengjør både rør og toaletter etter at jobben er utført.

Har du problemer med noen av punktene ovenfor? Da oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss for assistanse eller mer informasjon.

Du kan nå oss på telefon eller booke en time online. Ring til 901 52 249, send oss en mail eller send melding via skjemaet her på nettsiden. Vi vil stille opp så fort vi kan!

Merk at vi ikke utfører drenering rundt hus

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Jeg har en krisesituasjon – hva gjør jeg?

Vi tilbyr døgnbemannet rørleggertjeneste om det skulle oppstå en øyeblikkelig krisesituasjon. Du kan ringe oss på telefon 901 52 249 for å snakke med vakthavende rørlegger. Husk at dersom du har akutt behov for rørleggertjenester, kan du ringe oss uansett når på døgnet for å avtale assistanse. Om det ikke haster like mye, send melding via skjemaet på nettsiden eller mail til gronne.vvs@outlook.com. Vi tar kontakt så fort det lar seg gjøre, slik at du kan få håndtert krisesituasjonen så kjapt og effektivt som mulig.

Kan jeg bestille drenering rundt hele huset av dere?

Vi tilbyr dessverre per av i dag ikke drenering rundt hus eller andre liknende dreneringsjobber. Vi kan derimot hjelpe dersom det skulle være behov for drenering av tette rør og liknende.

Har dere mulighet til å bistå landet rundt?

Dessverre har vi kun mulighet til å tilby våre tjenester for hus og bygg i Oslo og Akershus.

Hva skjer med dataen jeg har fylt inn i skjemaet deres?

Grønne VVS mottar og lagrer dataen i henhold til den til enhver tid gjeldende lovgivning, herunder i samsvar med personopplysningsloven og personopplysningsforskriften. Når du er inne på nettsiden vår må du velge «godta personvernserklæring», som du kan lese i sin helhet her. Når du sender inn et skjema godkjenner du også at dere mottar svar fra oss enten skriftlig eller per telefon.