post@gronnevvs.no Man - fre 8 - 16

Vi er ett rørlegger og varme firma. For oss handler det ikke bare om å levere ett godt sluttprodukt, men å kunne være lett tilgjengelig for våre kunder, både i forkant, og i etterkant av utført arbeid. Vi står bak jobben vår med en 110% fornøyd garanti. Lever vi ikke opp til dine forventninger den første gangen, vil vi komme tilbake og forbedre jobben til du er 110% fornøyd- GRATIS på andre besøk.

For service og mer informasjon, vennligst ta kontakt på 901 52 249 for alle henvendelser, eller book time online og vi vil ta kontakt for å bekrefte bestilling. Vi tilbyr 24/7 service.

FANTASTISK SERVICE

FANTASTISK SERVICE

Hos Grønne VVS har vi stort fokus på kundeservice. Rørleggerfaget er en del av servicebransjen. Ikke bare er god kundeservice en god måte å få nye kunder på, det er også på denne måten vi i Grønne liker å jobbe. Det å kunne gi det lille ekstra for kunden, og vise at vi bryr oss om tjenestene vi leverer er viktig for oss. Vise at vi bryr oss om menneskene, om samfunnet, og de gode historiene vi skaper. Når vi mottar en booking tenker vi ikke bare på hvordan selve jobben skal utføres på best mulig måte. Vi er også interessert i å lære bort så mye som mulig av egen kunnskap, for at du som kunde skal få mer verdi igjen fra produktene vi leverer.

KOMMER TIL AVTALT TID

KOMMER TIL AVTALT TID

I en stressende arbeidshverdag kan det være vanskelig å ta seg tid til et rørleggerbesøk. Hos Grønne VVS har vi full forståelse for dette, og vi vil gjerne vise at vi respekterer kundens tid. Derfor jobber vi mot å være så presise som over hode mulig. 30 minutter før oppmøte vil du bli oppringt og informert om at vi er på vei, og på hvilket tidspunkt vi vil ankomme. Gir vi ikke deg som kunde en bekreftelse eller er vi 30 minutter senere enn angitt tid, vil du få 15% rabatt på fakturaen for din tid. Dette er vår måte å vise kundene våres at vi respekterer tiden deres.

ENKELT Å BESTILLE

ENKELT Å BESTILLE

Booking kan være en vanskelig prosess. Derfor vil vi gi deg muligheten til å booke online. Du registrerer et tidspunkt som vil passe best for deg, og vi vil følge opp med en bekreftelse av din booking. Etter dette kan du slappe av og spørre spørsmål, mens vi tar oss av jobben.